Intuitiv Healingcirkel – Online

kr

Varmt välkommen till den intuitiva healingcirkeln – Online. Under den glada och lättsamma nymånen i Tvillingarna möts vi i den kärleksfulla medvetna gemenskapen för att bada i helande, avslappnande frekvenser och ta emot energiuppdateringar och intuitiva budskap.

Datum: 6/6 20.00-21.00
Plats: I din lugna vrå via Zoom
Bokning: Denna cirkel är donationsbaserad. Det innebär att du bokar plats genom att lägga produkten i kassan och slutför bokningen. Sedan swishar/donerar du valfri summa till swishnumret eller via kortlänken i bokningsbekräftelse utifrån ditt hjärtas lust. Föreslagen donation mellan 100-350 kr.

Bokningsregler: Vänligen meddela/avboka din plats om du inte kan komma så att vi inte väntar i onödan i början av mötet. Bokningen stänger 1 h innan start.

Kategorier: ,

För första gången på länge bjuder jag in dig till den uppskattade Intuitiva healingcirkeln - Online. Alla event är skapade utifrån intuition, djup kontakt med jorden och behoven i de kollektiva strömningarna. Det känns så magiskt att det nu är det dags att mötas i den här formen igen!

Under cirkeln kommer vi att göra en liten meditation, njuta av helande energier och ta emot kanalisering av energiuppdateringar och budskap. Vi avslutar som alltid med en valfri delning i cirkeln <3

Du kan förvänta dig:
- En accepterande kärleksfull gemenskap, där du är välkommen precis som du är.
- Guidning mot mjuk andning och ett stilla meditativt sinnestillstånd.
- Djupare kontakt med ditt inre och alla lager av dig.
- Helande och läkning utifrån det du behöver i stunden.
- Utrymme att lyssna in, känna och att bara vara i en vilsam bubbla.
- Valfri delning för att förankra och förkroppsliga det du upptäckt och fått till dig.

Den intuitiva healingcirkeln är för dig som längtar efter avslappning, helande och inre expansion. Du kommer att förvånas över effekten av de subtila energierna och vad den kärleksfulla mjukheten kan göra för dig. Varmt välkommen in i cirkeln!

OM ENERGIHEALING
Allt i universum är energi! Därför kan energihealing hjälpa dig till optimalt välmående, kroppsligt, mentalt och känslomässigt. Subtila energier begränsas inte av tid och rum och därför fungerar healing lika bra på distans/online. Det finns något anmärkningsvärt med våra kroppars förmåga att balansera, läka och återställa. När vi släpper stress, störningar och blockeringar i kropp-sinnet kan denna förmåga fungera till sin fulla potential. Att ge dig själv tid att smälta in i varande är en av de största gåvorna för självkärlek som du kan tänka dig. Ingen tidigare erfarenhet krävs, bara lite nyfikenhet.

OM FIA
Cirkeln hålls av Maria Iréne Fia Lehikoinen,  intuitiv healer, reiki master, andlig mentor och lärare. Passionerad för att skapa utrymmen för läkning och själslig utveckling där du kan komma närmare ditt innersta väsen och sanna natur.

Dela gärna eventet med dina vänner och bekanta ♥

Fler cirklar kommer och datumen uppdateras löpande. Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.