Intuitive Flow – Online

240 kr inkl. moms

INTUITIVE FLOW ® – Rörelse, andning & inre vägledning 

Sammankomst för dig som vill njuta av inkännande rörelse, andning och stillhet som följer ditt inre flöde till kärleksfullt vald musik.

Gathering for you who wishes to follow your inner guidande in heartfelt movement, breath and stillness to carefully curated music.

Datum: Inga aktuella datum

Tid: 75 min

Plats: Online via Zoom

Language: This class is held in English if this is the mutual language otherwise in Swedish. For details in English email me, healingarts@mariairene.se.

Slut i lager

Kategorier: ,

[For information in English email me, healingarts@mariairene.se]

“Move with the deepest layers and wisdom of your body”

INTUITIVE FLOW® - En intuitiv rörelsepraktik där du får mjukna i sinnet, hitta kontakten med hjärtat och lyssna in till kroppens djupaste visdom. Att låta din mjuka inre röst guida dig in till din inre källa och din essens uttrycka sig genom rörelser, andetag och ljudande från stund till stund. Genom att sakta ned, genom att ge dig själv tid, genom långsamma innerliga inkännande flöden tillåter vi allt att vara precis som det är och möter de behov som dyker upp. 

Det trygga energifyllda utrymmet hjälper dig att frigöra blockering och mönster som hindrar dig. Djup läkning sker när illusionerna löses upp och lagerna av känslor, tankar och föreställningar smälter undan. Din intuition utvecklas och dina naturliga förmågor att självläka stärks. Praktiken lockar fram det kreativa, glädje- och lustfyllda. Vad får dig att känna glädje lust och frihet?

Intuitive Flow handlar om dig och din stund med dig själv. I en värld som snurrar allt fortare och intrycken är många är det så lätt att tappa bort sig, att sträcka sig för lång och att ge lite för mycket i alla riktningar. Hämta hem allt som är du! Många bär på gåvan av hög känslighet som ibland gör att livet känns överväldigande. Släpp det som inte är ditt! När du landar i närvaron, rörelsen och avslappningen ger du kroppen och sinnet utrymme att balansera sig på det sätt som ditt system faktiskt kan. Om du ger den möjligheten. Intuitive Flow är en sådan möjlighet!

“Go inside and listen to your body, because your body will never lie to you. Your mind will play tricks, but the way you feel in your heart, in your guts, is the truth. - Don Miguel Ruiz"

Intuitive Flow är friare form av röreslepraktik utan "fasta" positioner, där guidningen består av inbjudningar, intuitiva vägledande ord   och inspirerande musik men du har alltid full frihet att anpassa utifrån dig.  INTUITIVE FLOW® passar både dig som är helt ny och dig som yoga lite tidigare eller har en annan spirituell praktik.

Varmt välkommen!

KÄRLEK FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:
"Jag har verkligen uppskattat Intuitive Flow som sätt att bli mer fri i kroppen. Att bara släppa taget och följa med dit kroppen vill röra sig, att hitta en plats av rymd. Fia har ett varmt och inkännande sätt, och leder med trygghet i detta nya utforskande. Och musiken hon väljer passar perfekt in i upplevelsen. Evigt tacksam!" - Caroline

ANMÄLAN:
Du anmäler dig till varje tillfälle separat. Endast 10 platser per tillfälle. Vid avbokning senare än 2h innan sker ingen återbetalning.
Om Energiarbete
Allt är energi! Även det som upplevs som fysisk materia. Healing och energiarbete innebär att göra förändringar, rena och skapa flöde på de energiska nivåerna av kroppen. Dessa balanseringar ger ökat välbefinnande, inre kraft och känsla av helhet. Att väva in energiarbete i meditationer och röreslsepraktik gör att du får ännu djupare upplevelser och effekter av din praktik.


Om Maria Iréne Fia
Jag, Fia är energiarbetare, reikimaster, själsig vägledare och yogalärare. Det är med stor kärlek och omtanke som jag delar energibehandlingar, vägledande samtal, healingcirklar, workshops, kurser och utbildningar med dig. Jag brinner för att skapa trygga och varma utrymmen där du kan utforska allt du är och vill vara.

******************
Klassen är traumamedveten vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Upplägget är anpassat, stöttande och varsamt men inte diagnostiserande eller behandlande och ersätter inte på något sätt professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.