Intuitive Yin – Online

280 kr inkl. moms

Intuitive Yin- Yoga för ditt inre feminina

Välkommen att stillna, mjukna och smälta in i ditt ljuvligaste varande, tillsammans.

Datum:  Obs ändrat. Måndag 6:e Mars 19.15-20.45

Tid: 1.5 h

Plats: Online via Zoom

Language: This class is held in English if this is the mutual language otherwise in Swedish. For details in English email me, healingarts@mariairene.se.

Welcome to soften and melt into the most lush beingness, together!

Kommande datum:  Tisdag 21:a Mars

Slut i lager

Kategorier: ,

[For information in English email me, healingarts@mariairene.se]

“Melt into the stillness, softness and wisdom of your feminine intuitive nature”

INTUITIVE YIN - En kombination av stillsamma positioner. långsamma små rörelser, andetagets magi och energihealing leder dig in i mjuk avslappning. Närmare och närmare din sanna kärna. Genom djupt inlyssnande kommer du i kontakt med dina innersta viskningar. När du hittat kontakten får din intuitiva visdom guida dig till att forma praktiken såsom din kropp längtar efter.

Det trygga energifyllda utrymmet hjälper dig att frigöra blockering och mönster som hindrar dig. Djup läkning sker när illusionerna löses upp och lagerna av känslor, tankar och föreställningar smälter undan. Din intuition utvecklas och dina naturliga förmågor att självläka stärks. Praktiken lockar fram och när det feminina i dig, oavsett om du identifierar dig som kvinna, man eller icke-binär.

Intuitive Yin är friare form av yinpraktik där formerna inte är fasta, där guidningen består av inbjudningar, intuitiva vägledande ord och inspirerande musik men du har alltid full frihet att anpassa utifrån dig.  INTUITIVE YIN passar både dig som är helt ny och dig som yoga lite tidigare eller har en annan spirituell praktik.

Varmt välkommen!

KÄRLEK FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:

Underbara Fia! Våra vägar korsades när jag behövde det som mest. Tack vare din intuitiva yoga i kombination med reikin du utövar har min själ kommit hem.
ANMÄLAN:
Du anmäler dig till varje tillfälle separat. Endast 12 platser per tillfälle. Vid avbokning senare än 2h innan sker ingen återbetalning.
Om Energiarbete
Allt är energi! Även det som upplevs som fysisk materia. Healing och energiarbete innebär att göra förändringar, rena och skapa flöde på de energiska nivåerna av kroppen. Dessa balanseringar ger ökat välbefinnande, inre kraft och känsla av helhet. Att väva in energiarbete i meditationer och yoga gör att du får ännu djupare upplevelser och effekter av din praktik.

Om Maria Iréne Fia
Fia är yogalärare i Yin, Embodied Yin, Embodied Flow och Shaktiyoga med påbyggnad i pranayama, meditation och stresshantering. Fia är även reikimaster, healer och erbjuder avslappnande- och stressreducerande energibehandlingar med eller utan vägledande samtal,healingcirklar, workshops och utbildningar. “Jag har personlig erfarenhet av precis allt som ingår i den här kursen och det är med både ödmjukhet och glädje som jag delar mina favoritmetoder med dig”

******************
Alla kurser och klasser är traumamedvetna vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Upplägget är anpassat, stöttande och varsamt men inte diagnostiserande eller behandlande och ersätter inte på något sätt professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.