Reiki Restorative – Online

240 kr inkl. moms

REIKI RESTORATIVE – Vilsam yoga och helande livsenergi
Stilla positioner & reiki för ljuvlig avslappning.

Datum: Pop-up klass in Swedish! 7/1 18-19.30.
Tid: 90 min
Plats: Hemma eller i ditt eget mysiga utrymme. Online via Zoom.

Language: This class normally is held in English if this is the mutual language otherwise in Swedish. For details in English email me, healingarts@mariairene.se.

Slut i lager

Kategorier: ,

[For information in English email me, healingarts@mariairene.se]

“Rest is a rebellious act”

Under Reiki Restorative njuter du av långa sköna restorative yogapositioner och reikienergin som hjälper dig att smälta djupt ner i avslappning.  Andetagen blir långa, mjuka och nästan ljudlösa när du släpper stress och spänningar kroppen. När allt onödigt fallit bort kan du i enkelheten och stillheten känna och höra din egen puls.

Reiki som är en mjuk behandlingsmetod från Japan hjälper också till att stilla sinnet, bearbeta känslor och få livskraften att flöda fritt. Tekniken kan hjälpa för stress, oro, ångest, smärta, hormonobalans och allmänt välbefinnande. Både restorative yoga och reiki räknas som Friskvård (stressreducering) hos skatteverket.

Reiki Restorative online passar dig som yoga lite tidigare eller har en annan spirituell praktik. Gruppen är liten för att du ska kunna få personlig vägledning utifrån dina förutsättningar och en lång härlig stund med restorative och reiki. Efter varje klass är du som ny!

Från tidigare deltagare: 

“I vilan har jag välkomnat mig själv. I vilan har jag kunnat släppa alla föreställningar om det jag trott varit sant och fått utrymme att höra min sanning att följa. En så mumsig resa där jag fått dyka djupt och varit hållen hela vägen”

“Jag vill ha mer reiki i mitt liv! Så bra. Så näranade och helande. Tack!”

“Tack för att du lärt oss vila, i yogan, i oss själva, i varandra, i livet och någonstans i hela universum”

Om Energiarbete
Allt är energi! Även det som upplevs som fysisk materia. Healing och energiarbete innebär att göra förändringar, rena och skapa flöde på de energiska nivåerna av kroppen. Dessa balanseringar ger ökat välbefinnande, inre kraft och känsla av helhet. Att väva in energiarbete i meditationer och röreslsepraktik gör att du får ännu djupare upplevelser och effekter av din praktik.

Om Maria Iréne Fia
Jag, Fia är energiarbetare, reikimaster, själsig vägledare och yogalärare. Det är med stor kärlek och omtanke som jag delar energibehandlingar, vägledande samtal, healingcirklar, workshops, kurser och utbildningar med dig. Jag brinner för att skapa trygga och varma utrymmen där du kan utforska allt du är och vill vara.

******************
Workshopen är traumamedveten vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Upplägget är anpassat, stöttande och varsamt men inte diagnostiserande eller behandlande och ersätter inte på något sätt professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.