Livstrix för empater, intuitiva & HSP ~ Workshopserie Online

900 kr inkl. moms

Livstrix för empater, intuitiva och högsensitiva (HSP)

3 dagars workshopsserie Online för grunderna i energiförståelse och tips för att som energiperceptiv må bra i vår smått tokiga värld.

Datum: Inga aktuella datum

Tid: 18-20

Plats: I din egen vrå. Online via Zoom

Bokning: Anmälan till workshopensserien genom att boka din plats här. Din anmälan är bindande. Alla delar spelas innan och kan tittas på i efterhand.

Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.

Slut i lager

Som energiperceptiv, empat, intuitiv och/eller högkänslig kan samhället och världen såsom den ser ut idag vara oerhört överväldigande, svårförståelig och rent ut sagt förödande för hälsan. I den här 3 dagars workshopsserien har jag samlat de bästa tricksen jag lärt mig genom åren för att känna mig lugn och må bra. Tänk om någon hade lärt mig detta tidigare! Så har jag tänkt och så kanske du också kommer att känna efter dessa workshops. Du lär dig grundläggande energiförståelse och energihygien.

Varje del har ett tema:

Del 1 - Grunda

Del 2-  Sätta gränser

Del 3- Rena

Alla tillfällen består av meditationer, övningar och väldigt mycket skoj för att på ett lättsamt sätt klura ut hur du kan förhålla dig till energiperceptivitet på ett framgångsrikt sätt. Det ingår ett worksheet för att stödja ditt utforskande.

Workshopserien är online via Zoom och tillfällena spelas in så att du kan titta på dem i efterhand.