Intuitiv Healing – Fortsättningskurs

4200 kr inkl. moms

Datum & tider: Onsdag 24:e April 18.00-21.00 (via Zoom) & Lördag 27:e April 10.00-18.00 (Heldag i Sthlm) samt 1 månads mentorskap via mail + individuellt uppföljningssamtal via Zoom).

Plats: Online via Zoom & Stockholm

Pris: 4200 SEK (varav anmälningsavgift 600 SEK. Betalas ej åter)

Förkrav: Du behöver ha gått en grundläggande kurs i energiarbete/healing för att delta i denna fördjupning. Se detaljer i beskrivningen. Om du har frågor så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Språk:
These courses are held in English if this is the mutual language of the group. Otherwise in Swedish. Coursematerial available in both languages.

6 i lager

Kategorier: ,

[Contact me for information in English. healingarts@mariairene.se]

Intuitiv Healing - Fortsättningskurs
Under den andra kursen i Intuitiv Healing får du möjlighet att fördjupa dina förmågor att hålla utrymme för helande i person, i grupp och på distans. Du får utforska dina alldeles egna nyanser av helande energi, unika kärleksfulla frekvenser som vill arbeta genom dig.  Såsom till exempel olika strålar (ljus), änglar, andevärlden, galaktiska influenser, ljusvarelser, uppstigna mästare, jordens energier, kraftdjur osv. Vi utforskar även ljud och röstens vibrationer om det är menat. I kursen ingår att arbeta rent, tryggt och beskyddat i kontakt med hjärtat. Kursen stärker din kreativitet, utvecklar din intuition och expanderar dina extra sensoriska förmågor (dina superkrafter!). Det är dina själsgåvor som styr innehållet i denna kurs och grupperna formas så att sammanstrålningen av deltagarna så att ni alla stärker och aktiverar varandra. Bortom gamla system och etablerade koncept. Helande för den nya tiden!

För alla. Kvinnor, män och ickebinära välkomna. The courses are held in English if this is the mutual language!

Förkrav: Du behöver ha gått en grundläggande kurs i energihealing som innefattar kunskaperna att hålla tryggt utrymme, öppna/stänga energiflödet samt energiförståelse och hur du renar din energi. Exempel:

- Intuitiv Healing - Grundkurs
- Reiki 1 (Shoden) Usui systemet/Holyfire osv.
- Andlig Healing
- Änglahealing
- Shamansk healing

Om du fått dina grundläggande kunskaper om energiarbete och healing med en annan lärare kommer vi att mötas för en kort intervju/samtal innan du anmäler dig till kursen. Maila ditt intresse på healingarts@mariairene.se för att boka ett sådant samtal.

Intuitiv Healing - Grundkurs - Om du inte gått en grundläggande kurs i energihealing så kan du anmäla dig till Intuitiv Healing - Grundkurs eller Reiki 1 istället.

Mentorskap & Uppföljning: I kursen ingår personligt mentorskap via mail i en månad samt ett personligt uppföljningssamtal via Zoom en månad efter heldagen. Kursen avslutas med att du får ditt kurscertifikat.

Tankar från tidigare deltagare:
Fia guidar dig i kontakt med din intuitiva mediala gåvor och är en trygg och erfaren hand i din precess att börja använda dem än mer och expandera dem. - Caroline B.

Om Intuitiv Healing
Här kan du läsa lite om intuitiv healing på det sätt som det flödar igenom mig. https://mariairene.se/shop/behandlingar/intuitiv-healing/intuitivhealingvagledning/. Kom ihåg att din variant kommer att vara alldeles unik för dig.

Om Maria Iréne Fia

Jag, Fia (Maria Irene) är energihealer, medial intuitiv vägledare och själslig lärare som håller visionen om den nya tiden. Där människan kan existera i fridfull gemenskap med varandra och i samklang med naturen och alltet. Jag ser din sanning och vägleder för att frigöra dig från allt som hindrar dig att uttrycka din fulla potential och leva i frihet och glädje. Kanaliserar sker med kärlek och omtanke, du får verktyg för att du ska kunna se djupare, läka och växa utifrån där du befinner dig på din resa. Helande tekniker, pranayama (andning), intuitiv rörelse, frigörande skratt, meditation, djup kontakt med naturen och budskap från de osedda dimensionerna är element i det trygga utrymmet som jag håller.

Bokningsregler: Bokningsavgiften återbetalas ej. Vid avbokning senast 30 dagar innan återbetalas hela beloppet för kursen minus bokningsavgiften (600kr). Vid avbokning 30-14 dagar innan återbetalas halva beloppet. Från 14 dagar innan kursen återbetalas inte kurskostnaden såvida platsen inte kan fyllas av någon annan.