REIKI 1 – Shoden

3200 kr inkl. moms

Reiki 1- Shoden
Under kursen lär du dig grunderna i reiki för djup avslappning och holistisk läkning. Minst 2 & max 6 deltagare.

Förberedelse: Du behöver själv ha mottagit minst EN reikisession (i person eller på distans) innan du går kursen.

Upplägg: Del 1 18-21 (Zoom) &  Del 2 10-17 (På plats) + uppföljning i grupp via Zoom en månad efter kursen.

Datum: INGA AKTUELLA KURSDATUM JUST NU. Maila ditt intresse till healingarts@mariairene.se

Anmälan: Du kan välja att betala hela kursavgiften med en gång eller boka platsen med en deposition 600 kr (ej återbetalar) och betala kvarvarande senast en månad innan kursen. Om inte annat är överenskommet..

Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.

Slut i lager

Kategorier: ,

"Den första läran"

Lär dig grunderna i att ge Reiki till dig själv och andra under den här helgkursen. Reiki är en fantastisk metod för välmående och inre balans med rötter ifrån Japan. Med hjälp av mjuka handplaceringar och omtänksam närvaro ökas flödet av livsenergi och kroppens självläkande förmåga. Behagligt avslappnat och fullkomligt tillfreds med mjukhet i kropp och sinne, så känns det efter en reikibehandling. Du läker obalanser, släpper blockeringar, finner ett djupt meditativt tillstånd. Den ökade förståelsen för subtil energi gör att du kommer närmare dig själv, att din intuition stärks och du kommer i kontakt med spirituella gåvor.

I Sverige klassas Reiki som rehabiliterande friskvård och stressreducering hos de flesta arbetsgivare och friskvårdsleverantörer.

Kursen hålls i liten grupp för att alla deltagare ska få så mycket vägledning som möjligt, min 4 max 6 deltagare. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor! 

Förberedelse: Du behöver ha upplevt reiki, tagit emot minst en reikibehandling i person eller på distans innan kursen. Enligt Reikiförbundets riktlinjer. Läs mer:  www.reikiforbundet.se

Innehåll:

- Vad är energi?

- Vad är Reiki och hur fungerar det?

- Reikins historia

- Filosofi och Etik

- Självbehandling med Reiki

- Tekniker och handpositioner för reikibehandling för andra

- Riktlinjer för att praktisera Reiki i Sverige

- Initiering till Reiki 1 (Shoden)

Efter kursen får du ett diplom för Reiki Steg 1. 

Från tidigare deltagare:

"Den här kursen förmedlar reiki på ett genuint och kärleksfullt sätt. Fia har stor kunskap, ödmjukhet och stor intuition. Här får man en grund att stå på, för att fortsätta utforskandet av reiki för sig själv och för sina nära och kära. Den här kursen kändes fri och öppen, dvs du har möjlighet att skapa dig din egna kontakt till vad reiki är och kan vara för dig själv, utan dogmer eller pekpinnar. Här lär du dig om reikins grunder och historia, hur du kan använda reiki för dig själv och för andras högsta bästa. Framförallt, hur det är en livslång praktisering av tillit och ödmjukhet till livet självt. Jag kan varmt rekommendera denna kurs." - Therese

Bokningsregler: I kurspriset ingår en icke återbetalningsbar deposition. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela kursavgiften. Om du blir sjuk precis innan får du en plats vid ett kommande utbildningstillfälle.