Dive into the divine ~ Dolphin Retreat Azores June 2024

12000 kr

Simma med vilda delfiner och möt fantastiska valar!
På vackra Sao Miguel Island, Azorerna. Denna retreat är en verkligt magisk upplevelse för att få djupare kontakt till ditt inre gudomliga, din själs essens, ditt hjärtas röst och det naturliga paradiset som kallas jorden.

Retreatdatum: 20-27 Juni 2024
Destination: Villa Franca do Campo, Sao Miguel, Azores
Bokning: 2 PLATSER KVAR! Boka the retreatet via email withlove@charlottedelphi.com. SISTA BOKNINGSDAG 10/6!
VIKTIGT: Priset inkluderar retreataktiviteter, utflykter och delfinkurs. Boende och flyg ingår inte. Alla reteatdetaljer nedan. ↓

Kategori:

"Vi simmar i ditt hjärta, i djupet av din essens och öppnar upp nya dimensioner för dig att uppleva. Nya dimensioner av villkorslös kärlek, kärlekens vibrationer som ekar i universum. Nya dimensioner av djup och fullständig frid och enhet.”

/Kanalisering från delfinerna, Charlotte Björndotter

REDO ATT MÖTA DELFINERNA I PARADISET AZORERNA? Boka plats genom att maila withlove@charlottedelphi.com

Retreatinvestering - 12 000 SEK för retreataktiviteterna och delfinturerna. Inkluderar även ceremonier, meditationer och gruppsessioner, en välkomstmiddag, all transport utom till och från flygplatsen och entréavgifter i Terra Nostra och Caldeira Velhe. Dessutom kommer vi också att ha ett för- och eftermöte för deltagarna.

Betalning - Det finns två betalalternativ. Boka genom att betala depositionen (ej återbetalningsbar) och kvarvarande retreatkostnad innan den 1:a Maj 2024 eller så betalar du hela retreatkostnaden när du bokar.

Retreatpriset inkluderar inte boende, andra måltider och ditt flyg. Allt detta betalas separat. Vi har förbokas ett boende och vi hjälper dig med förslag på hur du bokar ditt flyg (ca. 600-700 EUR). 

Förbokat boende - Delat dubbelrum 500 EUR per person (dubbelsäng). Enkelrum 850 EUR per person (endast 2 tillgängliga). För närvarande har vi förbokat ett vackert boutiquehostell med utmärkta recensioner för hela gruppen för att se till att vi alla kan bo tillsammans. Boende betalas separat i slutet av maj. Mer info om detta i bekräftelsemailet.

Flyg - Sök flyg från din närmaste flygplats till Joao Paulo II (PDL) Ponta Delgada, Portugal

Avresa: 20/6 Återresa: 27/6

Boknings- och avbokningsvillkor - Boka din plats genom att välja att antingen betala depositionen (ej återbetalningsbar) eller hela retreat investeringen vid bokningen. om du betalar depositionen förfaller endast hela beloppet den 1 maj 2024. Om du avbokar din plats före 1 maj återbetalar vi retreatinvesteringen minus den ej återbetalningsbara depositionen (3000 SEK). Avbokningar efter 1 maj ersätts inte. Om du lämnar ett läkarintyg med giltig anledning till din avbokning gäller samma avbokningsregler som före 1 maj fram till 11 juni.

SPECIALERBJUDANDE - Möjlighet till privat healingsession under retreatet!
Med Charlotte: 1200 SEK, varaktighet ca 1,5 timme. 40-50 minuters healing och en halvtimmes uppföljning..
Med Fia: 1200 SEK, varaktighet ca 1,5 timme. Intro, 40-50 minuters helande och en halvtimmes intuitiv vägledning.

Kombinerad privat session med Fia och Charlotte 2000 SEK!

Försäkring - Varje deltagare måste ha en egen reseförsäkring för att täcka vistelsen på och resan till och från Azorerna.

Skicka oss ett mail om du har några frågor: healingarts@mariairene.se eller withlove@charlottedelphi.com

< TILLBAKA TILL RETREATSIDAN