Halvdagsretreat – Fullmånen i Jungfrun ♍︎

620 kr inkl. moms

Halvdagsretreat vid fullmånen i Jungfrun
Grunda dig djupt i urkraften!! Ett halvdagsretreat för kvinnor som vill förkroppsliga sin essens inspirerat av elementet “JORD” 🌿

Datum & tid: 24/2 13.00-17.00
Plats: Yoga Shala, Östersund
Bokning: Lägg till denna produkt i varukorgen för att boka endast detta tillfälle. (Sista anmälan 16.00 23/2)

Halvdagsretreatet är en del av Vilda Vackra Visa Kvinna – Retreat i vardagen ♀. Alla detaljer nedan.

Vilda vackra visa kvinna, vi välkomnar dig in i cirkeln. In i den varma, accepterande och  kärleksfulla gemenskapen som kvinnor har samskapat sedan urminnes tider. För att väcka visdomen åter, för att nära de feminina och stärka det kvinnliga i dig, i varandra och på jorden.

När kvinnor samlas i ceremoni sker någonting magiskt som inte kan förnekas men det behöver inte vara svårt. Kunskapen bor där inne i oss och när vi samlas minns vi hur vi det går till. Om du är van finns utrymme att komma med önskemål och om du är helt ny så blir du guidad och hållen så att du kan känna dig helt trygg att utforska i din takt. Det behövs inga tidigare erfarenheter och inga förväntningar att vara eller göra på ett visst sätt. Du är välkommen precis som du är med allt du bär!

I cirklen stöttar, lyfter och stärker vi varandra. Systerskapet blir en hjälp för dig att komma närmare dig själv, dina förmågor, din intuition och din kvinnliga kraft. Denna gång även kontakten med jorden, kroppen och urkraften. En längtan som vi alla har även om vi ibland glömmer det. Välkommen!

Halvdagsretreat vid Fullmånen i Jungfrun - Lördag 24/2 13-17

Grunda dig djupt i urkraften!

Under det här halvdagsretreatet hämtar vi kraft i kontakten med jorden och grundar med rötterna djup ner i det naturliga. Vi hedrar skönheten, det magiska och det vackra hos oss själva och hos varandra. Vi kvinnor är ofta hårda mot oss själva och är våra egna värsta kritiker. Här gör vi precis tvärtom! Tacksamhet och uppskattning för allt det fina, alla dina bra sidor och kvalitéer och det härliga i livet. Fullmånen i Jungfrun inspirerar till skapande av skönhet, ordning, medvetenhet om detaljer och motivation att komma till handling. För att kunna manifestera drömmar in i den fysiska verkligheten behöver du både klarhet runt vad du vill skapa men också förmågan att handla när tajmingen är rätt. När det som hindrar dig inombords smälter bort och du kan känna som om dina drömmar redan är verklighet så blir det smidigare för dig att navigera din vardag och får det du längtar efter att flöda in med lätthet!

Du kan förvänta dig:
🌿 En halvdag i systerlig gemenskap
🌿 Ceremoni utan dogmer & ritualer
🌿 Grundande meditation
🌿 Inspirerande övningar runt temat
🌿 Förkroppsligande genom rörelse
🌿 Helande mandalaskapande
🌿 Energi- och trumhealing för kropp & själ
🌿 Intentioner och konkreta steg mot dina drömmar
🌿 Valfri delning i cirkeln

Du behöver ha/ta med:
🌿 Något från naturen att ha med i cirkeln
🌿 Ett litet föremål som betyder något att ha med i ceremonin
🌿 Bekväma kläder som du trivs i.

🌿ELEMENTET JORD🌿
Elementet Jord håller dig hela det här retreatet och den stora moderns visdom kommer med sin vägledning. Vår stund tillsammans är fylld med härligheter för att ta hand om kroppen och ge dig själv väldigt mycket kärlek. Vi samlas på underbara Yoga Shala i Östersund och du bjuds på fika. Det här halvdagsretreatet är ett firande av urkraften som pulserar genom dig vare sig du är medveten om den eller ej! 

Övriga tillfällen som ingår i Vilda Vackra Visa Kvinna - Retreat i vardagen!
♌︎ - Kraftsamling vid fullmånen i Lejonen “ELD” 25/1 18.30 - 21.00 (Har varit)
♒︎ - Halvdagsretreat vid nymånen i Vattumannen “LUFT” 10/2 13.00 - 17.00. (Har varit, 2 tillfällen kvar!)
♓︎ - Halvdagsretreat vid nymånen i Fiskarna “VATTEN” 10/3 14.00 - 18.00

INVESTERING & BOKNING:
Alla tillfällen - Kraftsamling och tre halvdagsretreat, inklusive fika 1800 kr. Boka hela retreatserien HÄR!

Enstaka tillfällen - Halvdagasretreat 620 kr per retreat. Mer info om och bokning av respektive tillfälle hittar du via länkarna ovan.

Avbokningsregler: Inga återbetalningar. Din plats kan vid förhinder överlåtas eller säljas till en annan syster.

För dig som är med alla gånger så blir det djupt transformerande men du kan också delta på enstaka tillfällen. Inga förkunskaper krävs. Du är alltid tryggt hållen och har möjlighet att känna in vad som är bekvämt för dig. Alla tillfällen innehåller ceremoniella inslag och övningar, rörelse och dans, röstens helande energier, guidade meditationer, breathwork, sång och ljudhealing, trumhealing, orakelkort och delningar och mycket mer. 

Vi ser fram emot att möta dig i cirkeln <3

/ Fia & Charlotte

INVESTERING & BOKNING:

Om Maria Iréne Fia
Yoga & meditationslärare, intuitiv healer & lärare, spirituell vägledare samt natur och äventyrsguide. Håller event, mentorskap, behandlingar, healingkurser och helande retreat. Fia har under de senaste 6 åren bland annat hållit healingcirklar, ceremonier och retreat i kontakt med naturens rytm och samklang med månens cykler. Alltid trygga multidimensionella utrymmen där du kan landa djupare i dig själv, utvecklas på alla plan, hitta vägen till din sanning och dina unika gåvor. www.mariairene.se IG @mariairenefia

Om Charlotte Delphi
Djurkommunikatör, healer, sångare och trummis, orakelkortläsare och bästsäljande författare. Leder retreater med vilda delfiner och valar, naturceremonier och guidade meditationer med fokus på hjärta, medkänsla och kärlek.
www.charlottedelphi.com IG @living_the_dolphin_way

******************
Halvdagsretreatet är traumamedvetet vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Upplägget är anpassat, stöttande och varsamt men inte diagnostiserande eller behandlande och ersätter inte på något sätt professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.