Halvdagsretreat – Nymånen i Fiskarna ♓︎

620 kr inkl. moms

Halvdagsretreat vid nymånen i Fiskarna

Låt intuition och kreativitet leda dig! Ett drömmigt halvdagsretreat för kvinnor inspirerat av elementet “VATTEN” 💧

Datum & tid: 10/3 14.00-18.00
Plats: Yoga Shala, Östersund
Bokning: Lägg till denna produkt i varukorgen för att boka endast detta tillfälle. (Sista anmälan 16.00 9/3)

Halvdagsretreatet är en del av Vilda Vackra Visa Kvinna – Retreat i vardagen ♀. Alla detaljer nedan.

Vilda vackra visa kvinna, vi välkomnar dig in i cirkeln. In i den varma, accepterande och  kärleksfulla gemenskapen som kvinnor har samskapat sedan urminnes tider. För att väcka visdomen åter, för att nära de feminina och stärka det kvinnliga i dig, i varandra och på jorden.

När kvinnor samlas i ceremoni sker någonting magiskt som inte kan förnekas men det behöver inte vara svårt. Kunskapen bor där inne i oss och när vi samlas minns vi hur vi det går till. Om du är van finns utrymme att komma med önskemål och om du är helt ny så blir du guidad och hållen så att du kan känna dig helt trygg att utforska i din takt. Det behövs inga tidigare erfarenheter och inga förväntningar att vara eller göra på ett visst sätt. Du är välkommen precis som du är med allt du bär!

I cirklen stöttar, lyfter och stärker vi varandra. Systerskapet blir en hjälp för dig att komma närmare dig själv, dina förmågor, din intuition och din kvinnliga kraft. Denna gång för att landa djupare i tilliten, frigöra kreativiteten och ta emot av livet. Mindre pushande och mer flow!

Välkommen!

Halvdagsretreat vid Nymånen i Fiskarna - Söndag 10/3 14.00-18.00

Låt intuition och kreativitet leda dig!

Det är dags för lekfullhet, fantasi och kreativitet att få komma till sitt fulla uttryck! Under det här halvdagsreatreatet får du njuta av skapande i alla dess former. Som kvinna är du en naturlig mästarinna på att skapa genom din förmåga att kanalisera från himmel till jord och föda fram nytt liv. I stillheten får du kontakt med din intuition och kan ta emot allt det som du behöver i stunden. I vilan får idéerna mogna tills att de är redo att komma ut i ljuset. I varandet får känslorna utrymme att läkas. Nymånen i fiskarna inspirerar med nyfikenhet, finkänslighet, mjukhet och övertygelse att ingenting är omöjligt. Som Walt Disney skulle ha sagt “If you dream it, you can do it”. Glädje och skratt fyller rummet när vi skakar loss alla tvivel, låter tilliten ta plats och skaparkraften flöda igenom oss!

Du kan förvänta dig:
💧 En halvdag i systerlig gemenskap
💧 Ceremoni utan dogmer & ritualer
💧 Kreativ meditation
💧 Inspirerande övningar runt temat
💧 Förkroppsligande genom rörelse och dans
💧 Helande skapande och sång
💧 Energi- och soundhealing för inre flöde
💧 Intuitionsövningar
💧 Valfri delning i cirkeln

Du behöver ha/ta med:
💧 Något från naturen att ha med i cirkeln
💧 Ett litet föremål som betyder något att ha med i ceremonin
💧 Bekväma kläder som du trivs i

💧ELEMENTET VATTEN💧
Elementet vatten ger liv till hela det här halvdagsretreatet och hjälper till med både stillhet  och flöde. Vatten ses ibland som det element som symboliserar det feminina för att vi alla badar i livmodern på själens väg till jorden. Det är det magiska Yoga Shala i Östersund som är platsen för vårt utforskande. Du bjuds på fika och kreativt material ingår. Under halvdagsreatretet får du både göra plats för mer skapande i ditt liv och ta emot av livets gåvor!

Övriga tillfällen som ingår i Vilda Vackra Visa Kvinna - Retreat i vardagen!
♌︎ - Kraftsamling vid fullmånen i Lejonen “ELD” 25/1 18.30 - 21.00 (Har varit)
♒︎ - Halvdagsretreat vid nymånen i Vattumannen “LUFT” 10/2 13.00 - 17.00. (Har varit, 2 tillfällen kvar!)
♍︎ - Halvdagsretreat vid fullmånen i Jungfrun “JORD”  24/2 13.00 - 17.00

INVESTERING & BOKNING:
Alla tillfällen - Kraftsamling och tre halvdagsretreat, inklusive fika 1800 kr. Boka hela retreatserien HÄR!

Enstaka tillfällen - Halvdagasretreat 620 kr per retreat. Mer info om och bokning av respektive tillfälle hittar du via länkarna ovan.

Avbokningsregler: Inga återbetalningar. Din plats kan vid förhinder överlåtas eller säljas till en annan syster.

För dig som är med alla gånger så blir det djupt transformerande men du kan också delta på enstaka tillfällen. Inga förkunskaper krävs. Du är alltid tryggt hållen och har möjlighet att känna in vad som är bekvämt för dig. Alla tillfällen innehåller ceremoniella inslag och övningar, rörelse och dans, röstens helande energier, guidade meditationer, breathwork, sång och ljudhealing, trumhealing, orakelkort och delningar och mycket mer. 

Vi ser fram emot att möta dig i cirkeln <3

/ Fia & Charlotte

Om Maria Iréne Fia
Yoga & meditationslärare, intuitiv healer & lärare, spirituell vägledare samt natur och äventyrsguide. Håller event, mentorskap, behandlingar, healingkurser och helande retreat. Fia har under de senaste 6 åren bland annat hållit healingcirklar, ceremonier och retreat i kontakt med naturens rytm och samklang med månens cykler. Alltid trygga multidimensionella utrymmen där du kan landa djupare i dig själv, utvecklas på alla plan, hitta vägen till din sanning och dina unika gåvor. www.mariairene.se IG @mariairenefia

Om Charlotte Delphi
Djurkommunikatör, healer, sångare och trummis, orakelkortläsare och bästsäljande författare. Leder retreater med vilda delfiner och valar, naturceremonier och guidade meditationer med fokus på hjärta, medkänsla och kärlek.
www.charlottedelphi.com IG @living_the_dolphin_way

******************
Halvdagsretreatet är traumamedvetet vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Upplägget är anpassat, stöttande och varsamt men inte diagnostiserande eller behandlande och ersätter inte på något sätt professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.