Vilda Vackra Visa Kvinna – Retreat i vardagen ♀

1800 kr inkl. moms

VILDA, VISA, VACKRA KVINNA – Ett retreat i vardagen!

4 tillfällen i cirkel och ceremoni, vid månen full och ny. Där din kvinnliga kraft får näras och expandera. Fördjupa kontakten med din essens och släpp din urkraft fri!

Datum: 25/1, 10/2, 24/2, 10/3
Plats: I Grytan och på Yoga Shala, Östersund

Detaljer nedan

Vilda vackra visa kvinna, vi välkomnar dig in i cirkeln. In i den varma, accepterande och  kärleksfulla gemenskapen som kvinnor har samskapat sedan urminnes tider. För att väcka visdomen åter, för att nära de feminina och stärka det kvinnliga i dig, i varandra och på jorden.

Att hedra det feminina innebär vördnad för alla nyanser och uttryck; det vilda, det starka, det mjuka, det blyga, det längtande, det flödande och det blomstrande. Vi ser dig, vi hör dig, vi känner dig. I oss själva, i dig och alla kvinnor nu, då och sen. Det otämjda, ohämmade, farliga, sensuella, kreativa, intuitiva och naturliga vilda. Det vildaste av allt, din sanna essens!

I systerskapet stödjer, lyfter och hjälper vi varandra att helas, växa och bli mer sanna mot oss själva och andra. För att sedan låta kraften spridas genom oss, ut i våra vanliga liv och ut i världen. Vi behövs mer än någonsin, i vår fulla kapacitet!

Det här retreatet i vardagen består av fyra ljuvliga tillfällen som är för dig som: 

Vill ge dig själv utrymme att utforska och njuta av det feminina som redan flödar i dig
Önskar upptäcka och väcka den kvinnliga kraften som fortfarande slumrar
Längtar efter umgås i sann gemenskap med andra kvinnor
♀ Vill uppleva magin i cirkeln & alkemin som skapas i ceremoni
♀ Känner visdomen och klokskapen i det feminina och vill få djupare kontakt med den
♀ Längtar efter att våga vara helt autentisk i den du är & tydligare leva ut det i din vardag
♀ Önskar vara en del av att tala för och lyfta de feminina principerna genom ditt varande och görande i samhället och världen
♀ Vill ha det riktigt mysigt tillsammans <3

Varje tillfälle har ett unikt tema inspirerat av elementen och månens energi hjälper oss i vårt utforskande. Månens faser påminner oss om kvinnans och moder jords cykliska natur. 

♌︎ - Kraftsamling vid fullmånen i Lejonen “ELD” 25/1 18.30 - 21.00 (Har varit)
♒︎ - Halvdagsretreat vid nymånen i Vattumannen “LUFT” 10/2 13.00 - 17.00. (Har varit, 2 tillfällen kvar!)
♍︎ - Halvdagsretreat vid fullmånen i Jungfrun “JORD”  24/2 13.00 - 17.00
♓︎ - Halvdagsretreat vid nymånen i Fiskarna “VATTEN” 10/3 14.00 - 18.00

INVESTERING & BOKNING:

Alla tillfällen - Kraftsamling och tre halvdagsretreat, inklusive fika 1800 kr.  Boka hela retreatserien genom att lägga denna produkt i kassan.

Enstaka tillfällen - Halvdagasretreat 620 kr per retreat. Mer info om och bokning av respektive via länkarna ovan.

Avbokningsregler: Inga återbetalningar. Din plats kan vid förhinder överlåtas eller säljas till en annan syster. 

För dig som är med alla gånger så blir det djupt transformerande men du kan också delta på enstaka tillfällen. Inga förkunskaper krävs. Du är alltid tryggt hållen och har möjlighet att känna in vad som är bekvämt för dig. Retreaten innehåller ceremoniella inslag och övningar, rörelse och dans, röstens helande energier, guidade meditationer, breathwork, sång och ljudhealing, trumhealing, orakelkort och delningar och mycket mer.

Tillsammans släpper vi fram urkraften!

Varmt välkommen <3

/ Fia & Charlotte

Om Maria Iréne Fia
Yoga & meditationslärare, intuitiv healer & lärare, spirituell vägledare samt natur och äventyrsguide. Håller event, mentorskap, behandlingar, healingkurser och helande retreat. Fia har under de senaste 6 åren bland annat hållit healingcirklar, ceremonier och retreat i kontakt med naturens rytm och samklang med månens cykler. Alltid trygga multidimensionella utrymmen där du kan landa djupare i dig själv, utvecklas på alla plan, hitta vägen till din sanning och dina unika gåvor. 
www.mariairene.se IG @mariairenefia

Om Charlotte Delphi
Djurkommunikatör, healer, sångare och trummis, orakelkortläsare och bästsäljande författare. Leder retreater med vilda delfiner och valar, naturceremonier och guidade meditationer med fokus på hjärta, medkänsla och kärlek.
www.charlottedelphi.com IG @living_the_dolphin_way

******************
Retreatserien är traumamedveten vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Upplägget är anpassat, stöttande och varsamt men inte diagnostiserande eller behandlande och ersätter inte på något sätt professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.