Intuitiv Vägledning – Online

1200 kr inkl. moms

Intuitiv Vägledning ger dig möjlighet till djupare kontakt med din sanning, ditt syfte och dina vägval i livet. Jag öppnar som en kanal så att du kan få klarhet, höra de råd eller få tillgång till de verktyg som du behöver. Ibland kommer dina guider eller nära och kära på andra sidan in för att hjälpa till.

Tid: 60 min
Plats: Via Zoom.

Håll dig uppdaterad på när nya tider läggs in i kalendern genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.

Under åren har jag hjälp många kvinnor, män och även barn/ungdomar att förstå sig själva bättre, att välkomna den sanna personligheten, följa och förverkliga sina drömmar, omfamna högperceptivitet (HSP) och utveckla själsliga gåvor som intuition, empatisk förmåga och medialitet.

Under en session i Intuitiv vägledning stöttar jag dig genom att kanalisera vägledning, ställa intuitiva frågor, göra meditativa aktiveringar och hålla utrymme för dig att hitta din unika kraft, ditt flöde och din högsta livsväg. Du är tryggt hållen när du rör dig genom outforskade och oanade lager och nyanser av dig själv. Vi utgår alltid ifrån din hjärtas längtan, din själs viskningar och ditt sinnes önskningar. Intuitiv vägledning är inte energihealing och det arbetas istället med dina egna energier, högre visdom och inre potential.

Med det sagt. Ibland kommer energetiska vägledare och nära och kära på andra sidan för att hjälpa till.

Intuitivt vägledning är för dig som vill :

- Komma hem till din kropp och grunding
- Få djupare kontakt med dig själv och din kärna
- Lyssna på hjärtat och förstå din innersta längtan
- Förstå ditt syfte/kall/uppdrag
- Få tydlighet i ditt nästa steg i livet
- Släppa blockeringar, rädslor och saboterande mönster
- Lära känna din unika energi (vad är ditt och vad är andras?)
- Omfamna högperceptivitet/sensitivitet (HSP)
- Utveckla din intuition och inre vägledning
- Bli medveten om och lär dig använda dina själsliga gåvor/förmågor
- Utforska din multidimensionalitet (förmåga att uppfatta fler dimensioner än den fysiska)

En upplevelse av intuitiv vägledning:
"Jag har lärt känna mig själv bättre, ökat min förståelse och acceptans för mig själv och mina behov. Jag stressar inte längre fram resultat utan tar varje bit som det kommer. Äntligen känns det som att kropp, sinne, själ och hjärta samarbetar. Min tillit till mig själv och Universum har ökat och jag känner mig alltid stöttad. Fia är väldigt inkännande, genuin och varm! Jag är så glad för den trygghet jag känt och som Fia förmedlar när vi träffas via zoom! Den tryggheten har gjort att jag vågat öppna mig, få upp mer saker  och även släppa taget om mer än jag trodde var möjligt och för det är jag Fia evigt tacksam! "

Alla sessioner & behandlingar är traumamedvetna vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Behandlingarna är anpassade, stöttande, varsamma, närande och komplementerande men inte diagnostiserande eller botande och ersätter inte professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.

Bokningsvillkor: Vid avbokning senare än 24 h innan behandlingstiden debiteras fullt belopp

Du kanske också är nyfiken på Intuitivt mentorskap som är annars en personligt anpassad transformerande resa där vi under 5 individuella sessioner utforskar det som du behöver utifrån där du befinner dig just nu!