Reiki Distans – Email

650 kr inkl. moms

Distansreiki för djup avslappning och läkning med mailkontakt för information innan och uppföljning efter behandlingen.

Tid: 45 min
Plats: Din lugna vrå

Håll dig uppdaterad på kommande behandlingstider, event, retreat och kurser i nyhetsbrevet.

Kategorier: ,

Behandlingen är för dig som vill ha en riktigt behaglig återhämtande stund för kropp och själ hemma i din trygga vrå. Vi håller kontakten via mail och du får utförlig information inför behandlingen. På överenskommen tid får du lägga dig bekvämt för att ta emot reiki. Efteråt får du ett mail med notering om det som dykt upp under din reikistund och du har möjlighet att dela med dig av din upplevelse och ställa frågor om du önskar.

Om Reiki

En mjuk och effektiv behandlingsmetod från Japan som ger lugn, djup avslappning och smärtlindring. Tekniken stillar sinnet, balanserar nervsystemet, bearbetar lagrade känslor, skapar flöde där det finns stelhet i kroppen och ger dig bättre kontakt med dig själv och dina sanna behov. Reiki begränsas inte av tid och rum och du kan därför njuta av reiki och alla positiva effekter därifrån du befinner dig oavsett geografiskt avstånd.

Alla behandlingar är traumamedvetna vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Behandlingarna är anpassade, stöttande, varsamma, närande och komplementerande men inte diagnostiserande eller botande och ersätter inte professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare. 

Bokningsvillkor: Vid avbokning senare än 24 h innan behandlingstiden debiteras fullt belopp.