Reiki & Vägledning

1100 kr inkl. moms

Reiki Hands-on med intuitiv vägledning

Tid: 1 h 15 min
Plats: Erbjuds på flera plaster Sthlm/Värmdö/Karlstad vid vissa tillfällen.
Tidsbokning: Maila healingarts@mariairene.se för att boka en tid.
Du kan också anmäla dig till nyhetsbrevet och/eller följa @mariairenefia på IG för att få uppdateringar om lediga tider.

Kategorier: ,

Under tiden som du slappnar av med hjälp av reikin så kan du uppleva förnimmelser, känslor, minnen, färger och få tydliga insikter. Det är en trygg plats att utforska sådant som du har inom dig men kanske inte har möjlighet att göra annars. Det vägledande samtalet ger utrymme för reflektion och hjälper insikterna att falla på plats. När du kommer till behandlingen kan du också ha en intention om vad du behöver hjälp som vävs in under din reikistund. Även jag som utövare kan om du ger din tillåtelse känna av obalanser och vad som sker under behandlingen samt förmedla intuitiva budskap. Jag rekommenderar varmt reiki med vägledning om det är första gången du provar reiki. Då har du tid att ställa fler frågor och förstå skiftena som sker i dig.

Om Reiki
En mjuk och effektiv behandlingsmetod från Japan som ger lugn, djup avslappning och smärtlindring. Tekniken stillar sinnet, balanserar nervsystemet, bearbetar lagrade känslor, skapar flöde där det finns stelhet i kroppen och ger dig bättre kontakt med dig själv och dina sanna behov.  Behandlingen inleds med ett kort samtal och sedan får du lägga dig bekvämt för att ta emot reiki.

Alla behandlingar är traumamedvetna vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Behandlingarna är anpassade, stöttande, varsamma, närande och komplementerande men inte diagnostiserande eller botande och ersätter inte professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare. 

Bokningsvillkor: Vid avbokning senare än 48 h innan behandlingstiden debiteras fullt belopp.