Dive into the divine

Wild Dolphin Retreat ~ Azores June 2024
BOKNINGEN ÄR STÄNGD!

Simma med vilda delfiner och möt fantastiska valar!

På vackra Sao Miguel Island, Azorerna. Denna retreat är en riktigt magisk upplevelse för att få djupare kontakt till din sanna essens, ditt hjärtas röst och det naturliga paradiset som kallas jorden.

Retreatdatum: 20-27 Juni 2024

Destination: Villa Franca do Campo, Sao Miguel, Azores

Vi simmar i ditt hjärta, i djupet av din essens och öppnar upp nya dimensioner för dig att uppleva. Nya dimensioner av villkorslös kärlek, kärlekens vibrationer som ekar i universum. Nya dimensioner av djup och fullständig frid och enhet

/Kanalisering från delfinerna, Charlotte Björndotter.

Dyk djupt in i det gudomliga

Följ med oss ​​till den magiska gruppen av öar som kallas Azorerna, och till den mäktiga ön Sao Miguel. I den stora djupblåa Atlanten väntar delfiner och valar på att dela sin visdom, kärlek och transformativa energier med oss. Många människor som har upplevt närkontakt med vilda delfiner och valar vittnar om fysiska, känslomässiga och andliga upplevelser, och ingen lämnas oberörd av deras kärleksfulla och lekfulla helande närvaro.

Målet är att öppna ditt hjärta och omfamna din essens, ditt högre jag. Att genom delfinerna, valarna, naturen och energierna på ön uppleva och integrera villkorslös kärlek, medkänsla och enhet. Att djupdyka in i det gudomliga.

Retreatet är exklusivt, gruppen består av endast 8 deltagare vilket kommer att skapa de bästa möjligheterna och förutsättningarna för er deltagare att uppleva och utvecklas.

Retreatets höjdpunkter

  • 3 guidade turer- simma med delfiner och få kontakt med valar
  • Föreläsningar om delfiner och valar – hur du simmar och får kontakt med dem
  • Föreläsning om djurkommunikation
  • Speciell sommarsolståndceremoni och midsommarfirande
  • Magisk fullmåneceremoni
  • Excursioner till Caldeira Velhe,Terra Nostra parque och Nossa Senhora Da paz.
  • Transformerande meditationer och grupphealing
  • Ljudhealing för djup avslappning
  • Valfria mjuka rörelse- och yogapass på stranden
  • Ceremonier (energiarbetet) för vattnen och planeten jorden

BOKA DIN PLATS NU!

Huvudfokus ligger givetvis på våra 3 guidade delfin- och valturer,

Som vi kommer att njuta av under 3 eftermiddagar Vi har hyrt båten för endast vår grupp så det kommer att finnas många möjligheter att simma med delfinerna. Vi simmar 2 till 4 personer åt gången. Vi kommer att respektera och hedra delfinerna, så om de inte är på humör för att träffa oss kommer vi att ta kontakt med dem från båten. Vädret kan vara oförutsägbart på Azorerna, men i juni är det mer stabilt. Ändå kan vi inte garantera att vädret tillåter oss att åka på alla 3 turerna. Vi har många olika delfinarter på Azorerna, och förhoppningsvis kommer vi att interagera med och träffa flera av dem under våra turer. Det finns också möjlighet att träffa valar, men vi får inte simma med dem. Men det är en fantastisk och kraftfull känsla att få kontakt med dem från båten också kan vi lova. Företaget som vi samarbetar med är extremt respektfullt och bryr sig om delfiner och valar, och har fokus på hållbarhet och miljövänliga turer.

Förutom att simma med vilda delfiner och umgås med valar kommer vi att göra flera utflykter till magiska platser på ön.

Caldeira Velhe

En vacker kraftplats inbäddad i en frodig paradismiljö bestående av ett vackert vattenfall och en naturlig pool där du kan simma och koppla av. Det finns också en liten termisk naturlig pool med varmt och helande vatten.

En annan av våra utflykter är att besöka Terra Nostra, en magisk botanisk trädgård

Terra Nostra betyder ”vår jord”. I Terra Nostra finns vackra växter och träd från hela världen, ankdammar, mineralkällor och en stor termisk mineralvattenpool som kallas ”ungdomens fontän”. Poolen består av naturliga mineraler från en termisk källa och vattnet är mellan 35 och 40 grader Celsius.

Vi kommer också besöka Nossa Senhora da paz

Vi kommer också att besöka Nossa Senhora da paz. Ovanför byn Vila Franca ligger helgedomen Nossa Senhora da paz. (vår fru av fred) En monumental trappa öppnar sig mot ett av Sao Miguels vackraste landskap med en hisnande utsikt över Atlanten.

Utöver delfin- och valturerna och utflykterna kommer vi att göra olika ceremonier, meditationer och helande övningar för att koppla djupare till dig själv, djuren, naturen och jorden.

Meditationer

För att skapa en djup kontakt med havet, delfiner, valar, fiskar, sköldpaddor och vår gudomliga essens inbjuder vi dig till daglig jordning samt fridfulla och medvetandehöjande meditationer under retreaten.

Föreläsningar

Charlotte kommer att hålla föredrag om djurkommunikation, delfiner, delfinbeteende och delfinassisterad terapi. Fia kommer att dela med sig av sina kunskaper om späckhuggare och valar. Vi tror att det är viktigt att engagera sig i lärande såväl som direkta erfarenheter med våra oceaniska vänner.

Ceremonier och firanden

Det är ingen slump att vi har blivit kallade att besöka Azorerna vid denna exakta tidpunkt. Retreatet börjar med sommarsolståndet och midsommarafton. Detta kräver ett firande. Följande dag kommer vi att bevittna den kraftfulla fullmånen i Stenbocken och njuta av en magisk ceremoni tillsammans. Vi kommer också att utföra en kraftfull och vacker healingceremoni för att hedra vattnet, haven och alla dess invånare. Ceremonierna leds av Fia och Charlotte men samskapas tillsammans med er deltagare på ett sätt som känns tryggt och bekvämt men samtidigt expanderande för var och en. Du deltar alltid på det sätt som känns sant och naturligt för dig.

Sound healing

Du kommer också att ha chansen att njuta av gruppsessioner i soundhealing. Förtrollande sång och sångskålar invaggar dig i djup avslappning, vila och inre frid. Tonernas vibrationer är helande och transformerande.

Rörelse/yoga sessioner

Fia kommer, för de som önskar, att guida mjuka yoga-/rörelsepass på stranden för att ge den fysiska kroppen och sinnet den uppmjukning, lätthet och återhämtning du längtar efter.

Grupp healing och healing för jorden

Energihealing vävs in som en integrerad del under ceremonier, meditationer och gruppsessioner. En stor anledning till att vi är på Azorerna är att det är hem för många kraftfulla platser. Charlotte och Fia kommer tillsammans med valarna att utföra helande energiarbete för jorden som helhet före, under och efter retreatet. Om du är nyfiken och intresserad av att hjälpa till är du varmt välkommen att göra det. Du kommer alltid att ha möjlighet att välja om du vill delta i och hjälpa till i healing- eller energiarbete eller inte.

FÖLJ MED PÅ DET MAGISKA ÄVENTYRET!

Retreatets skapare

Charlotte ”Delphi” Björndotter

Djurkommunikatör, healer, retreat med vilda delfiner, naturceremonier, guidade meditationer, sjunger och trummar, orakelkortläsare och bästsäljande författare.

Jag är svensk och en passionerad och inspirerande förespråkare för jorden, naturen och djuren. Mitt uppdrag är att vägleda människor att connecta med sin essens och upptäcka en universell och gudomlig hjärtförbindelse med moder jord, djur och universum.Jag är en erfaren djurkommunikatör och healer och jag samarbetar med avancerade delfin- och valguider i den kraftfulla healingmetoden, Delphi Healing. Jag kanaliserar energin, visdomen och budskapen från naturen och djuren i sång- och trumceremonier, retreats, healingsessioner och guidade meditationer. Jag erbjuder även orakelkortläggningar.

Jag erbjuder simning med vilda delfiner över hela världen, till exempel på Azorerna och i Egypten. Snart även i Zanzibar. Du kommer att lära dig mycket om delfiner, delfiners beteende och hur du får kontakt med dem hjärta till hjärta och själ till själ. Connecta med din essens, naturen, vilda delfiner, valar och universum. Jag är också en bästsäljande författare och krönikör i Inspire Magazine.

www.charlottedelphi.com & FB/IG @living_the_dolphin_way

Privat session – Delphi healing med Charlotte

Jag har en kraftfull och ren koppling till djur och speciellt med delfiner och valar. Jag har utvecklat och skapat en healingmetod med eteriska delfiner och valar som kallas Delphi healing. Ordet delphi kommer från det grekiska ordet delphinus som betyder livmodern, platsen för skapelsen. Jag arbetar intuitivt tillsammans med de renaste och högst vibrerande delfin- och valandarna. I sessionen guidas jag av dessa delfin- och valandar och jag förmedlar deras helande energi och visdom. Du kommer att guidas på en djup inre resa där vi kommer att känna vad du behöver för tillfället. Vi kommer att arbeta mycket med din hjärtenergi, för att öppna ditt hjärta för ren och villkorslös kärlek och medkänsla för dig själv, människor, natur och djur. Vi kommer att arbeta tillsammans med dina andliga guider med ditt energifält såväl som din kropp och dina chakran. Vi kommer att ta del av tidigare liv som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Vi kommer att ta bort blockeringar som du har som hindrar dig från att vara ditt gudomliga jag. Vi kommer även att arbeta med djurandar som är knutna till dig och hjälper dig. Vi kommer också att ge andlig vägledning om vad du behöver veta mest just nu. Målet är att hjälpa dig att få kontakt med din gudomliga essens och att hjälpa dig skapa ditt drömliv enligt ditt livssyfte och uppdrag här på jorden. Efter healingen kommer vi att prata om sessionen och vad vi båda upplevt. Jag kommer också att välja orakelkort åt dig.

Rekommendationer:

En hjärtöppnande resa med dessa magiska delfiner som kom när Charlotte frågade dem. Guiden sa att så nära de kom så brukar de inte komma, och jag kände att det berodde på Charlotte. Delfinerna och Charlotte hjälpte mig också att konfrontera och övervinna min rädsla för vatten vilket var fantastiskt. Det skapades minnen som jag kommer att bära med mig i hjärtat resten av mitt liv. Jag rekommenderar varmt Charlottes resor till delfinerna och Azorerna.

/ Ingela Landén-Skogmo, Norway

 

Alla som vill och kan bör ta tillfället i akt att följa med Charlotte för att möta och simma med delfinerna. Charlotte besitter så mycket kunskap om delfiner på en högre nivå vilket gör att du inte bara kommer att simma med dem utan du kommer att få en djupare kontakt med dem, hjärta till hjärta, och de kommer att ge dig det du behöver. Efter detta möte kommer du att se världen på ett annat sätt och du kommer att veta vad du ska göra för att leva ditt liv fullt ut!

/ Sara Syréhn, Malmo, Sweden 

Maria Iréne Fia

Intuitiv healer, energiarbetare, kursledare, multidimensionell mentor, spaceholder, natur- och äventyrsguide. Initiativtagare till det samskapade projektet www.pulseofgaia.com

Jag är energihealer, intuitiv guide och lärare som håller visionen om den nya jorden. Där människor kan existera i fridfull gemenskap med varandra och i harmoni med naturen och helheten. Jag ser din sanning och vägleder för att befria dig från allt som hindrar dig från att uttrycka din fulla potential och leva i frihet och glädje. All vägledning sker med kärlek och omsorg, du får verktyg för att kunna se djupare, läka och växa från där du är på din resa. Jag guidar dig också att upptäcka dina själsgåvor, fördjupa din intuition, utveckla helande förmågor och tryggt utforska vår mångdimensionella tillvaro. Jag gör detta genom individuella sessioner, mentorskap, cirklar/ceremonier, kurser och retreats.

Jag är ursprungligen från Sverige men har arbetat över 10 år som natur- och äventyrsguide i olika länder inklusive veckolånga kajakturer med späckhuggare, knölvalar och delfiner på Kanadas västkust. Jag brinner för många saker; hållbart leverne, koppling till naturen, odling av ekologisk mat och läkande örter, meningsfulla relationer, att vara sann, kreativitet och såklart mitt själsuppdrag här på jorden. Jag hoppas kunna förgylla din upplevelse under vår retreat med lugn, djup, glädje och autenticitet.

www.mariairenefia.com & IG @mariairenefia>

Privat session – Intuitiv energi- och sound healing med Fia

Intuitiv healing är en behandling som kanaliseras med hjälp av intuition, mediala förmågor, ljud och olika typer av energihealing för att ge dig precis det du behöver mest just nu. Varje behandling är unik och innehåller även vägledning och intuitiva budskap.

Förutom att det är otroligt avslappnande så berör detta arbete de djupare lagren av dig fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Din kropp har en otrolig förmåga att självläka. Precis som naturen strävar dina inre system ständigt efter balans och harmoni. Där varje del av helheten får fungera precis som den är tänkt att fungera. Det är möjligt när vi rensar bort eventuella störningar och ger rätt förutsättningar för läkning på flera nivåer samtidigt. För att hjälpa dig med utmaningar du upplever, att få insikt och att utvecklas på din resa. 

Tryggt hållen i villkorslös kärlek kan du läka det som är sårat, traumatiserat, blockerat och ur balans i dig. Intuitiv healing kan också hjälpa till att ta bort energier som inte är dina. Det kan vara energier från andra människor, själar som attraheras av dig eller energiformer som behöver en annan att vara nära för energi. Min erfarenhet är att sådana energireleaser ofta behöver följas upp med inre arbete och integration. Healing innebär också att återknyta med ditt hjärta och din själ. Så hela din sanna essens kan fylla din kropp och din energisfär, vilket ger befrielse, glädje och kärlek i ditt liv.

Rekommendationer:

“Underbara Fia. Så varmt och äkta. Vilken otrolig intuition. Genomtänkta klasser men ändå lyhörd för gruppens och individens behov. Gedigen kunskap som hon är generös med att dela med sig av. Jag känner mig otroligt tacksam för hennes deltagande i min retreat. Hon var mycket uppskattad av gästerna”

/ Marie, El-Quesir, Egypten

 

“Jag lärde känna Fia genom yogan, men märkte snart att hon arbetade med så mycket mer – livsenergi. Om någon hade berättat för mig att de jobbade med energier för några år sedan hade jag nog varit skeptisk, men efter några lektioner vågade jag mig på min första energibehandling. Det Fia gör är magiskt – hon laddar trötta batterier, talar ibland om vad som behöver uttryckas, anar saker som finns i andra dimensioner och guidar varsamt kropp och själ på rätt väg. Otroligt tacksam att jag träffade Fia och att hon väckte mig tillbaka till livet. Efter en svår utmattning med en trött kropp och en trött själ har jag nu ett leende på läpparna igen och en styrka som jag trodde var förlorad. Rekommenderar alla att utforska vad Fia förmedlar och som jag själv bara kan beskriva som multidimensionell healing”

/ Cecilia, Stockholm, Sverige

 

“Åh, cirklarna och ceremonierna under Fias vägledning är magiska och tar utvecklingen till en annan nivå. Mjuk landning från en hektisk värld, tankar och känslor som blir tydligare, drömmar som vågar födas. En gemenskap där alla känslor är välkomna och alla blir sedda i det varma omhändertagandet”

/Jolie , Stockhlm, Sverige

“Anyone who is willing and able should take this opportunity to go on this journey to connect and swim with the dolphins. Charlotte possesses so much knowledge about dolphins on a higher level which means that you will not just swim with them but you will connect with them heart to heart and they will give you what you need. After this meeting you will see the world in a different way and you will know what to do to live your life to the fullest!”

/Sara Syrehn, Malmö, Sweden.

Kan du höra Azorerna kalla?

Bokningen är stängd! Vill du följa med nästa gång? Maila healingarts@mariairene.se