Intuitiv healing & Vägledning – Online

2200 kr incl. VAT

Intuitiv healing & vägledning – Online 

En behandling med videosamtal via Zoom där du får exakt det du behöver för att må bra och skina som ditt sannaste jag! Läs mer > Scrolla ned.

Tid: 75 min (+ 30 min förberedelse)
Plats: Din lugna vrå via Zoom

Håll dig uppdaterad på kommande event, retreat och kurser via nyhetbrevet.

Intuitiv healing är en behandling som är kanaliserad i stunden med hjälp av intuition, mediala förmågor och erfarenheter av olika typer av energihealing för att ge dig precis det du behöver.  Det är nya sätt att arbeta med energi som kommit till mig under de senaste tre åren. Varje behandling är unik och innefattar även vägledning och intuitiva budskap. Det går lika bra att ta emot intuitiv healing i person som på distans via Zoom.

Din kropp har en otrolig kapacitet till självläkning. Precis som naturen strävar dina inre system ständigt efter balans. Harmoni där varje del i helheten får fungera precis så som den är ämnad att fungera. Det är möjligt. När vi renar det som stör och ger rätt förutsättningar

Intuitiv healing berör de djupare lagren av dig kroppsligt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Helande som balanserar på flera nivåer samtidigt för hjälpa dig med utmaningar du upplever och att ta nästa steg framåt. Tryggt hållen kan du läka det i dig som är sårat, traumatiserat, blockerat och ur balans. Helande innebär också att du får återknyta kontakten med ditt hjärta och din själ. Att hela din sanna essens får fylla din kropp och energisfär.

Intuitiv healing hjälper dig att:
- Bearbeta känslor
- Processa svåra minnen
- Komma till roten av mönster och problem
- Läka obalanser
- Lösgöra energiblockeringar
- Avlägsna energier som inte är dina (entity energy release)
- Balansera det feminina och maskulina
- Få djupare kontakt ditt sanna själv 
- Öka livsenergin och glädjen

Din session öppnas upp och utrymmet förbereds 30 min innan vi ses på Zoom. Under den tiden finns det möjlighet att få en så kallad entity energy release (på distans) där energier som inte är dina avlägsnas. Det kan vara energier från andra människor, själar som lockats till dig eller energiformer som behöver en annan för att nära sig. Min erfarenhet är att enity release ofta behöver följas upp med inre arbete och integrering. Därför passar det att göra direkt innan intuitiv healing. Meddela mig vid bokning om du vill att jag inkluderar entity release i din session.

Alla behandlingar är traumamedvetna vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Behandlingarna är anpassade, stöttande, varsamma, närande och komplementerande men inte diagnostiserande eller botande och ersätter inte professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare.

Bokningsvillkor: Vid avbokning senare än 24 h innan behandlingstiden debiteras fullt belopp.

BETALA VAD DU KAN - SESSIONER: 
För dig som har det ekonomiskt utmanande erbjuder jag varje månad totalt tre donationsbaserade healing sessioner online/ på distans. Du kan boka max en donationssession per person och månad. Maila mig healingarts@mariairene.se för bokning.