Reiki & Vägledning – Hands on

1100 kr incl. VAT

Reiki Hands-on, för avslappning och naturlig läkning. 

Tid: 75 min
Place: Erbjuds på flera plaster Sthlm/Värmdö/Östersund vid vissa tillfällen.
Tidsbokning: Maila healingarts@mariairene.se för information om tillgängliga tider & bokning. Du kan också anmäla dig till newsletter och/eller följa @mariairenefia på IG för att få uppdateringar om lediga tider.

Categories: ,

Den mjuka men effektiva behandlingsmetoden för djup avslappning och inre balans som tillåter det som blockerar dig från välmående att varsamt lösas upp. Många upplever hur sinnet blir alldeles stilla och hur spänningar smälter bort. När kroppen slappnar av så ger det möjlighet för dig att självläka och balanseringen fortsätter ett tag efter vår stund tillsammans.

Reiki kan även hjälpa till att bearbeta lagrade känslor som sorg och ilska, lindra smärta, mildra depression, oro och ångest samt öka intuition, kreativitet och kontakten med dig själv.

Innan behandlingen har vi ett litet samtal om dina behov och önskemål, sedan får du lägga eller sätta dig skönt tillrätta för att njuta av reiki genom mjuka handplaceringar.

Reiki som ursprungligen kommer ifrån Japan, praktiseras över hela världen och räknas i Sverige som rehabiliterande friskvård för stresshantering.

Bokningsvillkor: Vid avbokning senare än 48 h innan behandlingstiden debiteras fullt belopp.