Om din behandling

Innan

Det kan vara trevligt att ha ett anteckningsblock och en penna med dig för att skriva ned tankar och upplevelser efter behandlingen eller på vägen hem.

Bär sköna kläder som du trivs i. Behandlingen sker fullt påklädd.

Du kommer att ligga ner bekvämt och blunda under behandlingen och ha en filt över dig om du fryser lätt. Det går också att sitta på en stol om det passar dig bättre.

Stäng av din telefon eller sätt den på flygplansläge om det känns ok för dig.

Behandlingen startar med att vi pratar lite om dig, dina behov och önskemål och jag berättar lite om reiki/healing och behandlingen.

Mjuk musik i bakgrunden är en möjlighet om det tilltalar dig.

Det finns vatten och te att dricka före och efter eftersom reiki/healing kan vara lätt uttorkande.

UNDER

Du kan uppleva värme, kyla, pirr och stickningar (som när en kroppsdel somnar). Du upplever oftast detta där energin jobbar. Du kanske inte känner någonting och det är också helt normalt. Energin jobbar ändå.

Du kan känna lätta muskelryckningar och som om kroppen hoppar till eller faller. Lite som man kan känna precis innan man somnar. Helt enkelt energin som jobbar!

Det händer att du upplever korta stunder av lätt obehag såsom tryck, yrsel eller starka känslor. Det är helt ofarligt och oftast snabbt övergående.

Bilder, minnen, meddelanden och färger kan dyka upp. Notera dessa efteråt om du vill. Du får gärna dela med dig till mig efteråt om du känner för det.

Fokusera på mjuk djup andning. Lite som i meditation kan du notera var tankarna tar dig och sedan vänligt föra tillbaka uppmärksamheten till andetaget.

Slutligen hoppas jag att du känner dig väldigt avslappnad. Det är den mest påtagliga effekten av reikin/healingen.

EFTER

Du får ta tid på dig att resa dig och ta det lugnt en stund efter behandlingen. Drick mycket vatten!

Vi pratar lite om din upplevelse av behandlingen och jag delar med mig av mina tankar och vägledning om det var något som dök upp.

Ibland känner du dig pigg och ibland trött efteråt. Oavsett så är det bra att inte ha något annat bokat direkt i anslutning för att låta dig själv landa.

Effekterna av reikin/healingen kan upplevas direkt men kan också komma successivt under två till fyra dagar efter behandlingen.

 

Välkommen till din healingstund!