Peace cocoon

Heldagsretreat - Larssons lada, Nykvarn
Boka retreatet

Njut av inre frid & spännande upptäckter!

Hitta frid inuti dig själv och skapa mer harmoni i ditt liv. Du behöver inte alltid resa långt för att göra stora upptäckter. Att mjukt vila in i ditt center kan ge dig precis det du längtar efter!

Välkommen till en fridfull, avslappnad och samtidigt transformerande heldagsretreat med mig & Peter Svetik

Datum & tid: 5 Maj 2024 10.00-17.00

Plats: Larssons lada, Nykvarn

 

 

 

 

 

 

 

Vandra inåt mot ditt hjärta.
Koncentrera dina vida cirklar
mot en mittpunkt som är tidlös, evig.

Alla cirklars centrum är det samma.
Mitt i allt och alla livets källa.
Vi skulle inte törsta så om inte källan fanns.

/Dikt av Margareta Melin

Peace cocoon – Heldagsretreat

Du kommer att varva ner i ett mjukt omfamnande utrymme, där du kan släppa all spänning. Du får uppleva stillhet där du kan vila, finna ro i ditt sinne, lugna ditt nervsystem och rena din energiska kropp. I denna trygga och fridfulla kokong kan du möta dig själv för att ta reda på vad som blockerar lättheten i ditt liv och därför behöver släppas. Det som inte längre tjänar dig blir kristallklart så att det mjukt kan tvättas bort som när smältande snö och vårens porlande vatten renar naturen.

När det som orsakar spänningen rensas ur vägen kan ny livsenergi flöda in och lättheten kommer tillbaka. Du kan leva ditt liv med glädje, frihet och flyt istället för hinder när du rör dig framåt. Du finner frid med dig själv och skapar harmoni i ditt liv.

Målet är att du ska varva ner på en fridfull och avkopplande plats, hitta stillhet och inre lugn, släppa spänningar, välkomna harmoni och att upptäcka dig själv på ett helt nytt sätt.

Du kan se fram emot:

  • Sammankomst i cirkeln
  • Guidade meditationer
  • Mjuk healing
  • Ljuvlig restorative yoga
  • Örtceremonier
  • Renande & kalibrerande energi
  • Medveten rörelse
  • Balanserad & näringsrik lunch
  • Hälsosam ”fika” & frukt
  • Delning & reflektioner

Helande energi

Det som gör det här retreatet så speciellt är att vi båda arbetar med subtil energi för att hjälpa dig att lättare landa i avkoppling och röra dig kärleksfullt genom dina inre upptäckter.

Den här gången bjuder vi in ​​moder jords helande energier, ren livskraft, beskydd från smaragden, förfädernas visdom och vägledning av andliga djur. Så att du kan fördjupa dig i stillheten och lyssna på din inre röst. Från den inre friden blir din intuitiva vetskap och sanna essens kristallklar.

VÄLKOMMEN IN I DEN FRIDFULLA BUBBLAN!

Retreatprogram

Välkomstcirkel

Vi öppnar retreaten tillsammans med en välkomnande cirkel och den första örtceremonin.

Grundande meditation

Låt dig guidas in i kontakten med jorden och ditt inre landskap.

Paus

Under den första pausen kan du ta en bit uppfriskande frukt och njuta av en stunds egentid.

Restorative yoga & energihealing

Fia leder oss genom en mycket mjuk och avslappnande Restorative yogapraktik där helande energier hjälper dig att hitta vila i kropp och sinne.

Sharing

Vi tillåter jordens och din kropps visdom att bli hörd i en liten delning. En långsam övergång från din inre bubbla utåt till vårt gemensamma utrymme.

Lunch

Dags att njuta av en mycket närande och god lunch och några vackra innerliga samtal.

Örtceremoni

Efter lunch kommer vi tillbaka till naturens visdom och hjälper matsmältningen genom den andra örtteceremonin.

Kalibrerande meditation

Peter tar dig in i en värld av ren magi med en multidimensionell meditation. Förmodligen olikt allt du någonsin har upplevt. Det är hans superkraft!

Grupphealing

Efter meditationen är du välkommen att lägga dig ner för att få mer helande energi kanaliserad av Peter och Fia.

Sharing

Utrymme att dela kring upplevelsen av  meditationen och healingen så att klarhet och visdom får komma fram

Fika

Äntligen, vad vi alla har väntat på! En mumsig FIKA.

Medveten rörelse

Vi förstår vikten av att låta nyfunna insikter landa i kroppen för att lättare integrera dem i din vardag. Därför bjuder Fia på en medveten integrering genom rörelse.

Frid till jorden

Efter att ha fyllt på hela dagen kanske vi har lite energi att dela med oss ​​av. Så vi skickar vår frid till människor vi bryr oss om och alla på planeten.

Avslutningscirkel

Dagen avrundas med en avslutande cirkel lika härlig som öppningen och den sista örtceremonin.

BOKA DIN PLATS!

Retreatets skapare

Maria Iréne Fia

Intuitiv healer, yoga & meditationslärare, kursledare, mentor, ceremoniell spaceholder, natur- och äventyrsguide. Initiativtagare till det samskapade projektet www.pulseofgaia.com

Jag är energihealer, intuitiv guide och lärare som håller visionen om en bättre värld. Där människor kan existera i fridfull gemenskap med varandra och i harmoni med naturen och helheten. Jag ser din sanning och ger vägledning så att du kan befria dig från allt som hindrar dig från att uttrycka din fulla potential och leva i frihet och glädje. Kanalisering sker med kärlek och omsorg, du får verktyg för att kunna se djupare, läka och växa från där du är på din resa. Jag hjälper dig också att upptäcka, utveckla och lära dig hur du använder dina egna läkande förmågor och intuitiva gåvor. Det är viktigt för mig skapa möjlighet för oss alla att mötas i trygga accepterande utrymmen och växa tillsammans!

Tidigare arbetade jag över 10 år som natur- och äventyrsguide i olika länder. Samt chef, med affärsutveckling och koordinator av företagsutbildningar i Sverige. Jag brinner för många saker; hållbart levande, koppling till naturen, odling av ekologisk mat och läkande örter, meningsfulla relationer, kreativitet och såklart både mitt själsuppdrag här på jorden och att hjälpa dig komma till din frihet och kraft. Jag hoppas kunna ge dig lite mer lugn, djup, glädje och äkthet under det här retreat.

www.mariairenefia.com & IG @mariairenefia>

Rekommendationer:

“Åh, cirklarna och ceremonierna under Fias vägledning är magiska och tar utvecklingen till en annan nivå. Mjuk landning från en hektisk värld, tankar och känslor som blir tydligare, drömmar som vågar födas. En gemenskap där alla känslor är välkomna och alla blir sedda i det varma omhändertagandet”

/Jolie , Stockholm

När det kommer till att arbeta med energier och det inre arbetet så är det otroligt viktigt för mig att jag känner mig trygg. Golden Space var så fint hållet och genomarbetat, inifrån och ut. Jag kände hela tiden ett stort bultande kärleksfullt hjärta, ett ”Golden Space” som höll mig under hela kvällens resa. Under kvällen så bjöds det på två meditationer som var skapade för och till oss, just här och just nu. Magin i det är svår att slå.

/ Ylva-Li, Stockholm

Peter Svetik

Spirituell vägledare, skapare av multidimensionella utrymmen & smycken aktiverade med kosmiska frekvenser

Jag vägleder människor på deras egen väg mot andligt uppvaknande. Eftersom jag är ett medium använder jag mina visioner för att vägleda dig mot din sanna potential. Jag arbetar med undermedvetna blockeringar från detta liv eller tidigare liv, kommunicerar med själar, andliga guider, energiska varelser och gör energiarbete 🙂 Vi kommer att utforska den osynliga världen för att hitta dina gömda skatter. Jag kallar min metod för Lifesouling – att segla genom ditt liv vägledd av din själ. Om du kan höra din själs kall är jag här för att hjälpa dig att guida dig hem.

www.lifesouling.com & FB/IG @lifesouling

Rekommendationer:

”Jag vill bara tacka dig Peter för en livsomvälvande session. Du hjälpte mig skifta perspektiv i en hopplös situation och det känns som att livet tog en annan vändning, åt det ljusare och bättre. Och att få känna sig så sedd och hållen… det du gör är MAGISKT.”

/ Linda, Stockholm

“Peter and Fia’s Ruby Space feels like a big hug in which even the most difficult processes can take place. Processes that you wouldn’t dare to handle on your own. Fia and Peter create a safe energetic space in which it becomes clearer which wound should be healed next or what is currently standing in the way of inner peace. In this space you discover yourself on a deeper level and at the same time a deeper connection with others.”

/Ingrid, Tyskland

Om Larssons lada

Välkomnande & mysigt

Larssons lada är en ombonad välkomnande plats för människor att mötas på, en plats där du kan kliva in och direkt känna dig bekväm och modig nog att vara dig själv. En plats att skratta och till och med gråta på. Den ljusa härliga yoga salen väntar på oss!

Nära stockholm

Larssons lada ligger i en lantligt vacker och bohemisk miljö i Taxinge/Nykvarn ca 45 min från Stockholm.

Fantastiska värdar

Våra värdar, Malin & Lars-Petter, är underbara människor med en vacker vision som skapat stämningen på denna härliga mötesplats. De har gjort Larsson lada till en perfekt miljö för alla typer av retreater och evenemang.

Maten under retreatet

På Larssons lada serverar de riktigt hälsosam och balanserad mat och självklart kommer vi att njuta av detta under retreatet. På förmidagen finns det på ett vackert fruktfat och vid eftermiddagsuppehållet bjuds det på en mumsig fika.

Berätta om du har några allergier eller matpreferenser så ser vi till att det finns ett lämpliga alternativ för dig.

”Fia and Peter are magical – and when they join forces there are no bounds to what can happen! They create a safe space for healing that will take you beyond time and space and into your own soul. Letting you rest and heal, recharge and feel. Let them take you on a journey back to yourself and stillness and energy will be there for you to share!”

/ Cecilia, Stockholm

Varmt välkommen till
Peace Coocon!

Hör av dig om du har frågor eller funderingar healingarts@mariairene.se