Reiki Distans – Videosamtal

900 kr inkl. moms

Reiki på distans med videosamtal via Zoom.

Tid
: 60 min
Plats: Din lugna vrå

Håll dig uppdaterad på kommande behandlingstider, event, retreat och kurser i nyhetsbrevet.

Kategorier: ,

Distansbehandling för djup avslappning och läkning med videosamtal online (Zoom). 

Din reikistund inleds med ett samtal om dina önskningar och behov innan du lägger dig skönt tillrätta för att en stunds djup vila och genuin omtanke, där kroppen får balanseras och ladda om. Efter behandlingen pratar vi om din upplevelse och de tankar och insikter som kan ha dykt upp.

Om Reiki

En mjuk och effektiv behandlingsmetod från Japan som ger lugn, djup avslappning och smärtlindring. Tekniken stillar sinnet, balanserar nervsystemet, bearbetar lagrade känslor, skapar flöde där det finns stelhet i kroppen och ger dig bättre kontakt med dig själv och dina sanna behov. Reiki begränsas inte av tid och rum och du kan därför njuta av reiki och alla positiva effekter därifrån du befinner dig oavsett geografiskt avstånd.

Alla behandlingar är traumamedvetna vilket innebär att hänsyn tas till att vi kan bära på svåra upplevelser, trauma eller PTSD som påverkar hur vi varseblir, reagerar och förhåller oss. Behandlingarna är anpassade, stöttande, varsamma, närande och komplementerande men inte diagnostiserande eller botande och ersätter inte professionell vård hos certifierade terapeuter och vårdgivare. 

Bokningsvillkor: Vid avbokning senare än 24 h innan behandlingstiden debiteras fullt belopp.