Intuitionen ~ Workshopserie Online

1200 kr inkl. moms

INTUITIONEN- Din inre vägledning. DEL 1, 2 & 3
3 workshops Online för djupare kontakt med din intuition. Lyssna alltid inåt först!

Datum: 8:e, 15:e, 22:a Januari 2024
Tid: 18.00-21.00
Plats: I din egen vrå. Online via Zoom

Bokning: Anmälan till workshopensserien genom att boka din plats här. Din anmälan är bindande.

Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.

INTUITIONEN ~ Din inre vägledning

Hur lär jag mig lyssna på min intuition? Hur kan jag lära mig lita på den? Det är frågor jag fått många gånger. Så nu blev det äntligen dags att skapa denna workshop för er och det är bland det roligaste jag har gjort.

Känns så underbart att välkomna dig till den här workshopsserien av glädjefyllt och nyfiket utforskande av din egen inre vägledning och hur just din intuition talar till dig.

Hur funkar intuitionen egentligen? Sitter den i magen? I hjärnan? I hjärtat? I vindens sus? I vågornas brus? I månens position? Eller i tarotkorten? Hos husmusen? I kråkans kraxande? I fjädern som landar framför dig? Syns den? Hörs den? Känns den? Allt det ska vi fördjupa oss i.

För visst är det helt fantastiskt hur vi som multidimensionella varelser kan snappa upp små signaler inifrån och runtomkring och tolka till hjälpsamma meddelanden.

Vilken gåva det är när kontakten är etablerad och så mycket lättare livet blir när vi lärt oss lyssna på de subtila budskapen som hela tiden finns där för att guida dig på din väg.

Del 1 - Hitta kontakten och uppfatta ditt inre språk

Del 2- Fördjupa kontakten och bli bättre på att tolka meddelanden

Del 3- Utveckla din intuition i relation till dig, andra och omvärlden

Alla tillfällen består av meditationer, övningar och väldigt mycket skoj för att på ett lättsamt sätt klura ut hur du och din intuition kan bli goda vänner för livet. Även om du redan använder dig av din intuitiva intelligens kommer du att kunna upptäcka nya aspekter.

Workshopserien är online via Zoom och du får individuellt anpassade utmaningar för att öva på din intuition mellan tillfällena. Intuition är något vi hela tiden fördjupar när vi använder den och det är därför upplägget är 3 tillfällen med en veckas mellanrum. Det ger dig tid att hinna testa i vardagen och upptäcka vad du vill fortsätta utveckla.